FinnLea- PUOTI palvelee

Pätsiniementie 7, Toijala (Akaa)
Rautatieaseman läheisyydessä

ma sop. mukaan
ti-to 12-18
pe 12-17
la 10-14
su suljettu


Karttalinkki

Tuotantotilat

FinnLea
Vilpolantie 1
37800 Akaa, Toijala

Puh. 040 502 5658
finnlea@finnlea.fi

Y-tunnus 1125462-0

Karttalinkki

tyotilat_maalisk.14_keskikoko

Yritys

Yrityksen historiaa ja ajatuksiani vuodesta -86 tähän päivään...

Aloitin mittatilausompelun pian koulun penkiltä päästyäni. Ammattikoulun pukuompelulinjaa 3 vuotta takana ja perustin yrityksen LeAteljee-ompelimo. Tilauksesta valmistin naisten vaatteita vuoteen 1994, jolloin toiminta laajeni tukkukauppaan. Perustin nykyisen yritykseni FinnLea. Tein ja teetin alihankkijoilla omaa mallistoa ja asiakaskuntaani kuului vaateliikkeitä laajalti Suomessa.

Siskoni perusti DeTyyli-vaateliikkeen Tampereelle vuonna 1998, jossa hän myi FinnLea-vaatemallistoa syksyyn 2013. DeTyylin loputtua FinnLea osti naisten D- ja E-mitoitetut housu- ja capri-kaavat DeTyyliltä. Tulevaisuudessa FinnLea siis valmistaa myös suomalaisille naisille hyvällä mitoituksella valmistettuja housuja :)

Tukkukauppa hiipui siis halvan tuontitavaran vallatessa markkinoita. Suomalaiselle naiselle räätälöity mitoitus ja pienet valmistuserät, nopeat toimitukset ja loistava yhteistyö mm.DeTyylin ja Toijalalaisen kangastukun kanssa on mahdollistanut pärjäämiseni, kiitokset heille!

Vuonna 2008 valmistin lahjoiksi saunatekstiilejä, joista muutamia kävin näyttämässä kauniissa Tamperelaisessa sisustusliikkeessä. Sain tilauksen ja siitä innostuneena FinnLean sauna-, sisustus- ja keittiötekstiili-valikoima on laajentunut nykyiseen mittaansa. Uusia ideoita tulee jatkuvasti lisää ja mallisto elää ja uudistuu, hyviksi todettujen pysyessä mukana.

Laatu on minulle tärkeä asia. Tuotteen on oltava käyttäjälleen pitkäikäinen ja mieleinen. Siinä tulee näkyä laatu, kotimaisuus ja suomalaiset perinteet. Ajatukseni on suunnitella tuotteita joissa on monipuolisuutta, monta käyttötarkoitusta ja samalla käytännöllisyyttä. Toivon että ne luovat ympäristöönsä iloa ja hyvää oloa.

Lahjan tulee ilahduttaa saajaa. Ajatuksella annettu paketti tuntuu henkilökohtaiselta, jolloin mukana on tunnetta ja lämpöä.

Lämpimiä ajatuksia haluan tässä välittää myös kaikille tukijoukoilleni. Laaja ystävien ja läheisten piiri on tukenut minua pitkällä yrittäjäurallani. Suuret kiitokset kaikille!

-Lea

           ILOA ELÄMÄÄN, SE ON MAHDOLLISUUKSIA PULLOLLAAN!